T.C. Maltepe Üniversitesi İstanbul Marmara Eğitim Vakfı (İmev) Vakıf Haftası Kutlamaları

13.05.2011

Bu yıl “Eğitim Yılı” olarak ilan edilen Vakıf Haftasında, İstanbul Marmara Eğitim Vakfı ve T.C. Maltepe Üniversitesi işbirliği ile bir dizi etkinlik gerçekleştirildi...

Bu yıl, 09-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında 28. kez kutlanan Vakıf Haftası; 2011 yılı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce Vakıf Medeniyeti “Eğitim Yılı” olarak ilan edilmiş olup, İstanbul Marmara Eğitim Vakfı ve TC  Maltepe Üniversitesi işbirliği ile bu çerçevede bir dizi etkinlik gerçekleştirmiştir.

Kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak 9-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Marmara Eğitim Köyü’nde, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümünden Tülay KOCAMAN ve Eren KOCAMAN, İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden Öğr. Gör. Mehmet ÖZEN tarafından “Uygulamalı ve Görsel Çini Seramik Eğitimi” konulu bir seminer verildi.

Sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veren Maltepe Üniversitesi, üniversite sınavına girecek olan öğrencileri bilgilendirmek ve ders çalışma sistemi konusunda onlara yardımcı olmak amacıyla, 9 ve 11 Mayıs 2011 tarihlerinde iki okulda “Verimli Ders Çalışma Yöntemi” konulu bir konferans gerçekleştirdi. Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlyas GÖZ’ün konuşmacı olarak katıldığı konferansların ilki Şehit Er Çağlar Mengü Lisesi’nde diğeri Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda yapıldı.

Bu çerçevede; Marmara Eğitim Köyü’nde gerçekleştirilen diğer etkinlikler Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Özlem OĞUZHAN tarafından 11 Mayıs 2011 tarihinde verilen “Medya Okur Yazarlığı Eğitimi” konferansı; Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayla OKTAY’ın vermiş olduğu “Okul Olgunluğu” konferansı ve Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Yard. Doç. Dr. Hicran ÖZALP’in konuşmacı olarak katıldığı “ Öğrenmenin, Başarının Aşamaları” konulu konferansları yer aldı.

İstanbul Marmara Eğitim Vakfı ve TC Maltepe Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen seminer, konferans ve sergiler büyük ilgi gördü.

Daha ayrıntılı bilgi için

Gül KÜRKLÜ BAKIRTAŞ

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı

Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi

34857 Maltepe / İSTANBUL

Tel:                  0216 623 1050

Faks:               0216 626 1119

e-posta:            [email protected]

www.maltepe.edu.tr

Etkinlik Takvim

»
P S Ç P C C P

Haber Listesi

Bizden haberdar olun!

Sorularınız İçin

Haftaiçi 08:00 - 18:00 saatleri arasında sorularınızı sorabilirsiniz.

tıklayın.

Sosyal Ağlar