T.C. Maltepe Üniversitesi Öğrencileri TRT’de Demokrasi Rüzgârı Estirdi

18.05.2011

T.C. Maltepe Üniversitesi Öğrencileri TRT’de Demokrasi Rüzgârı Estirdi

Maltepe Üniversitesi Münazara ekibi TRT OKUL kanalında televizyonun eğitim aracı olup olmaması gerektiğini tartıştı.

Maltepe Üniversitesi Eğitim ve İletişim Fakültesinden oluşan beş’er kişilik bir münazara grubu 16 Mayıs Pazartesi günü TRT OKUL kanalında yayınlanan “Demokrasi Platformu” adlı programda “televizyon bir eğitim aracı olmalı mı olmamalı mı?” konusunu tartıştı.

Moderatörlüğünü televizyon eleştirmeni Yüksel AYTUĞ’un yaptığı ve yaklaşık seksen dakika süren programda Eğitim Fakültesi öğrenci grubu televizyonun eğitim aracı olması gerektiğini savunurken; İletişim Fakültesi öğrenci grubu da “televizyon eğitim aracı olmamalı” dedi.

Her pazartesi saat 22:40’ta başlayan programın bu haftaki konuğu esprileri ve aktifliğiyle programa renk katan Süheyl UYGUR’du. Üç etaptan oluşan programın son etabı “atış serbest”  bölümünde iyice kızışan ortamı yumuşatan Uygur ve Aytuğ öğrencilere tüyolar da verdi.

Sonuçların SMS, internet ve salondaki seyircilerin key pad oylama yöntemiyle belirlendiği programda münazarayı kazanan takım “Televizyon Eğitim Aracı Olmamalıdır” görüşü ile İletişim Fakültesi öğrencileri oldu.

Takımlarını desteklemek için kalabalık bir öğrenci grubu ve öğretim elemanlarıyla TRT OKUL kanalına giden Maltepe Üniversitesi, program moderatörü Yüksel AYTUĞ’dan ve konuk Süheyl UYGUR’dan tam not aldı. Son olarak UYGUR, Maltepe Üniversitesi öğretim elemanlarına yetiştirdikleri öğrenciler için teşekkür etti.

Daha ayrıntılı bilgi için

Gül KÜRKLÜ BAKIRTAŞ

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı

Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi

34857 Maltepe / İSTANBUL

Tel:                  0216 623 1050

Faks:               0216 626 1119

e-posta:            [email protected]

www.maltepe.edu.tr

tumb

Etkinlik Takvim

»
P S Ç P C C P

Haber Listesi

Bizden haberdar olun!

Sorularınız İçin

Haftaiçi 08:00 - 18:00 saatleri arasında sorularınızı sorabilirsiniz.

tıklayın.

Sosyal Ağlar